ראה דרך הבית על ידי Wallflower אדריכלות + עיצוב ב Bukit Timah, סינגפור

ראה דרך הבית על ידי Wallflower אדריכלות + עיצוב ב Bukit Timah, סינגפור

פרויקט:ראו דרך בית
אדריכלים:וולפלוור אדריכלות + עיצוב
מקום:בוקיט טימה, סינגפור
שטח:15,200 sf
תמונות מאת:אלברט לים

ראה דרך הבית על ידי Wallflower אדריכלות + עיצוב

אדריכלות ועיצוב פנים,אותו סטודיו מאחורי בית החלומות טרוורטין ובית הסוד הסודי, חוזר לאור הזרקורים שלנו. הפעם, אנחנו הולכים להציג את אחד הפרויקטים האחרונים שלהם – ראה דרך בית הממוקם בוקיט טימה, סינגפור.
זה 15,200 מטרים רבועים הביתה מוצא את עצמו באחד האזורים היוקרתיים ביותר של סינגפור, דיור חמישה חדרי שינה, חדר משפחה, מטבחים מרובים, חדר אוכל ופינת אוכל ללמוד בתוך הבניין בעוד בחוץ הוא גן מדהים ובריכת שחיה יפה.

The See דרך בית ממוקם באחד האזורים היוקרתיים ביותר של סינגפור היה יזום יחד כחלק מפרויקט גדול יותר הכולל שבעה בתים אחרים. הלקוח התגורר בבית הישן, הממוקם על פני חלקת אדמה גדולה זו; הוחלט לפתח שישה בתים נוספים שיקיפו את הבית הישן. הבעלים בחר שישה אדריכלים לעצב שישה בתים חדשים נפרדים. הבית הישן יעבור איפוק של אדריכל אחר. Wallflower אדריכלות + עיצוב הוזמן לעצב את הבית הראשון באשכול של שבעה מגרשים מחולק משנה. הבית הישן יושב על הנקודה הגבוהה ביותר של הארץ ויש לו נוף פנורמי של העיר. כדי לשמר את הנופים, התמצית של וולפלאוור היתה לעצב בית לא גבוה יותר מהמרפסת בקומה השנייה של הבית הישן.

האתר מאופיין בשורה של עצי טמבו מוגנים המוגנים במסגרת שימור. חלק משורת העצים הזאת, טמבוסו בודד יושב ממש באמצע העלילה הזאת. בנוסף לכך, יש אזור המנדט 10m הגנה המנדט המקיף את העץ. אין מקום בנייה או פעילות בנייה בתוך אזור ההגנה. הנחיות נוספות מחייבות 65% מהקרקע להיות מוגדר בנפרד עבור רך חיצוני hardscape.

האסטרטגיה היתה ליישר את מרכיבי הבית במקביל לקו של עצי טמבו, וכתוצאה מכך המסדרון הירוק מושגית אם כל המגרשים היו מקושרים. המסה הנוספת מורכבת משני כרכים מקבילים, מופרדים על ידי העץ הבודד במזימה זו, וחצר עשב המקיפה את העץ. אזור המגורים הראשי, האוכל והמטבח היבש נפתחים אל החצר הדשאית והבריכה. מתחם החצר גורם לחדר אינטימי חוצות, כי הוא מעורפל בהחלט; החצר יכולה להיות הגן, טרסה וזה יכול להיות הליבה המרכזית של בית בסגנון אטריום. הפרטית, הפרטית למחצה ואת הנוף אל הנוף הקרוב והרחוק משתנה בהתאם לאופן שבו נעשה שימוש בחלל. The See דרך הבית הוא תרגיל באיזון החלל והרוחב.

התפוצה בתוך הבית מתרחשת אנכית דרך גרם מדרגות לולייני מתמשך המחבר שלוש רמות ואופקית לאורך המסדרונות מוארכים. אז, כי האור הטבעי ו-אוורור חוצה הוא מותאם, החללים נועדו להיות חדר אחד עבה, ולכן רוב הם משני צדיו על ידי החצר הדשא וגנים בצד. שני מפלסים ומרתף לתמצת בעל נקבע תוכנית תפקודית: גן, בריכת שחיה, סלון וחדר אוכל, מטבחים יבשים ורטובים, חמישה חדרי שינה, חדר משפחה ומחקר.

אימוץ של קירות בטון צבועים לבן, חלונות סגורים מעץ, והבעה פשוטה ומבטיחה מבחינה גיאומטרית, מדגישים את הרצון לדחות לבית הקולוניאלי המשומר, הממוקם ישירות על פני הבית, פעם משכנו של נשיא סינגפור לשעבר. יחד עם זאת הגיאומטריות פשוט להביע שורש לראות את דרך הבית כמו מבנה של יום זה גיל. סנפירים קרם קרם הסרט סרט חזית, פירוש מחדש של החלון louvred טרופי של בונגלו קולוניאלי הישן. זה נשאר רלוונטי אי פעם, להיות מכשיר צנוע זה מסנן בחריפות את הקשיחות מן הקצוות של מזג האוויר.

וולפלוור אדריכלות + עיצוב


















צפה בסרטון: מיס ברוקס שלנו: החלפת מתנות / מסיבת ליל כל הקדושים / קמיע פיל / קו המפלגה

Like this post? Please share to your friends:
כתיבת תגובה

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: