Sunset Plaza Drive על ידי GWdesign בלוס אנג 'לס, קליפורניה

Sunset Plaza Drive על ידי GWdesign בלוס אנג 'לס, קליפורניה

פרויקט:סאנסט פלאזה דרייב
אדריכלים:GWdesign
מקום:לוס אנג'לס, קליפורניה, ארה"ב
שטח:5,600 מ"ר רגל
תמונות מאת:דנה מיייליסון

סנסט פלאזה כונן על ידי GWdesign

הסאנסט פלאזה דרייבהמגורים הוא יושב על צוק של Sunset Plaza Drive בלוס אנג 'לס, קליפורניה.GWdesignעיצבו את הבית הזה עם הרעיון להציע נופים עוצרי נשימה של האוקיאנוס השקט ושל מרכז העיר. זה ענקית 5,600 מ"ר רגל עכשווי הבית הוא outfitted עם גימורים מפוארים כי לתת את ההתלקחות האירופית.

מהאדריכלים:"הגבעה במעלה הגבעה, החומה הזוויתית עם הסוכך מברכת את העוברים ושבים, ואילו הקיר הישר מברך את המבקרים להיכנס למבואה המרכזית. לעבור את סף זה להיות מועבר מן האדמה אל העננים. העיצוב המינימליסטי מחומם עם תערובת עשירה של חומרים ומרקמים.
הם מציעים אווירה שלווה אשר משמשת לטפח ויוהם מעורר השראה דרך מסגרת פחות הרצפה עד התקרה חלונות. לבן שטף, רצפות עץ אלון בשילוב עם אבן לבנה הם מגע מודרני ללא בושה, אבל לא קשה החושים.
המטבח נשלט על ידי זה מרכז האי הגדול לאורך כל חלון פנורמי, ופנים מובנית ארונות עץ אלון חושני כהה.
מואר על ידי קיר צלחת צוהר, המדרגות עם זה במעקה הקיר מזמין אותך לרמה השנייה (התחתון). הסלון כפול הגובה מאפשר תצוגה ללא הפרעה של האוקיינוס ​​השקט.
ומדף הספרים המוגדל הוא מחווה לאלגנטיות אינטלקטואלית עם הצגתם הקפדנית של ספרים וחפצי אמנות. את האש מאוד מנוגדים מקום טלוויזיה יחידה המארח את כל הטכנולוגיה high-end של הבית, מאחורי מסגרת שחור שעווה פלדה. הסוויטה הראשית – עם זה שלו ואת ההליכה שלה בארונות, הם שניתנו עם יופי כדי לשפר את שפע של חדר אמבטיה.
כאן באמבט האמבטיה, שוב, כל זה על הנוף אשר משקף במראה הגדולה של יהירות מעוצבת להחליק. עם זה אמבטיה חופשית, המושג פתוח יוצר המשכיות חלקה מן המרפסת החיצונית אל המרפסת החיצונית. טרקלין חיצוני קטן, מקורה, נועד לבלות אחר צהריים שליו בשרוולו העמוק והנוח.
בין אם אתה במצב רוח עבור אימונים בחדר כושר, יום ספא בחדר אדים, סאונה ובריכה … או אם אתה רק רוצה veg-out בתיאטרון הבית מקצועי עם סרט ארוך …
מגורים בבית זה הוא להיות reinigorated. זה בבת אחת בית משעשע בית לחיות. החלק האחורי של הבית עם זה הסיפון בריכה דק נראה תיגר בצד הגבעה.
כמו ספינה גדולה, המבנה הלבן עשוי להיות מחווה ללה קורבוזייה. GWdesign יצרה אפיזודה כאן המביא לפרויקט שמעורר תחושה נדירה: רגש אמיתי. זה נסיגה ראויה היטב מן ההמולה של חיים הוליווד. "

Like this post? Please share to your friends:
כתיבת תגובה

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: